سیمیوال - سدیم وال پرات

داروی سیمیوال چیست؟

جدول محتوایی

برچسب‌ها
(درباره اختلال حرکتی بیشتر بدانیم) آتروفی اختلال تیک اختلال کم توجهی اختلال یادگیری بیش فعالی بیماری مغز و اعصاب بیماریهای متابولیک چیست؟ بیماری کیاری یا کیاری تالیف دکتر نرجس جعفری تشنج تگاتارد حبیبه نژاد بیگلری داروهای موثر بر سیستم اعصاب مرکزی داروی لاموتریژین چیست؟ در درمان تشنج هایی که به سایر دارو پاسخ نداده است استفاده می شود دومپریدون دکتر حبیبه نژاد بیگلری دکتر حبیبه نژاد بیگلریفوق تخصص مغز و اعصاب کودکان دکتر حبیبه نژاد بیگلری فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان ریتالین ریسپریدون سدیم وال پرات سندرم عصبی همراه با حرکات اضافی چیست سیمیوال فلج مغزی فنوباربیتال فوق تخصص مغز و اعصاب فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان فوق تخصص مغزو اعصاب کودکان فوق تخصص مغز و اعصای کودکان قرص رهاکین قرص پردنیزولون كاربامازپين لوتیراستام مموری پاور مننژیت مُهره‌شِکافیا اسپینا بیفیدا مکمل ها نوار مغز چیست دکتر حبیبه نژاد بیگلری فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان ویگاباترین پیراستام چکیده جامعی از کتاب تکامل نلسون کلوبازام یا سرسام

داروی سیمیوال چیست؟

»نچه که باید درباره داروی سیمیوال بدانیم

سیمیوال داروی تخصصی از نوع ضد صرع می باشد و برای درمان انواع صرع، درد های نوروپاتی، اختلالات دو قطبی و پیشگیری از سردرد های میگرنی استفاده می شود. به عنوان یکی از داروهای خط اول درمان در بیماری صرع کاربرد دارد و انواع تشنج ها (تشنج ابسنس، تشنج های تونیک، تشنج آتونیک، تشنج کلونیک، تشنج میوکلونیک و تونیک-کلونیک) را درمان می کند. این دارو همچنین برای پیشگیری از بروز سردرد های میگرنی، اختلالات دو قطبی و کاهش درد های نوروپاتی عملکردی موفق دارد.

تفاوت در برندهای مختلف سدیم والپروات
سدیم والپروات توسط شرکت های مختلف و با نام های تجاری متفاوت تولید می شود و باید بدانید که مقدار و نوع دارو در این محصولات می تواند متفاوت باشد.از این رو اگر این دارو توسط پزشک با نام تجاری خاصی برای شما تجویز شده است و به هردلیلی موفق به تهیه ی آن نشدید حتما با پزشک خود در مورد تغییر دارو و جایگزینی داروی مناسب صحبت کنید و بدون مشورت پزشک از تغییر برند داروی خود خودداری کنید.در برخی موارد با تعویض دارو نیاز به تغییر مقدار مصرف دارو نیز می باشد.

پیش از مصرف سدیم والپروات
در صورت بارداری یا شیردهی، سابقه ی مشکلات کبدی و کلیوی،خونی و در صورتی که مبتلا به بیماری لوپوس می باشید حتما پیش از شروع مصرف این دارو پزشک خود را مطلع سازید.

توصیه ها
از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد،مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد.اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتدایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق برنامه ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و سوالات خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید .
قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض نامناسبی از جمله بروز حمله ی تشنجی برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع این دارو بایدبصورت تدریجی و تحت نظر پزشک انجام شود.
از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.
ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود.
در ابتدای شروع درمان بیماری صرع با والپرووات سدیم ممکن است تعداد یا نوع حملات تشنج کمی تغییر کند اما نگران نباشید زیرا به مرور این مشکل برطرف می شود.لذا احتیاط لازم را رعایت کنید و با پزشک خود در تماس باشید…

نحوه ی مصرف والپروات سدیم 
نحوه ی مصرف این دارو باتوجه به شرکت سازنده و نام برند دارو متفاوت است . بطور مثال قرص های آهسته رهش باید بصورت کامل بلعیده شوند و از خرد کردن یا نصف کردن آن ها خودداری شود. بعضی از برندها را بهتر است بعد از غذا و بعضی را باید قبل از غذا مصرف کنید به همین دلیل دارو را دقیقا طبق دستور پزشک مصرف کنید و همچنین پیش از مصرف بروشور دارویی موجود درجعبه ی دارو را به دقت مطالعه کرده و سوالات خود را از داروسازتان بپرسید..
در صورت فراموش کردن مصرف یک نوبت دارو بلافاصله پس از یادآوری مصرف کنید مگر آنکه زمان یاد آوری به نوبت مصرف بعدی دارو نزدیک باشد.در این شرایط نوبت فراموش شده را مصرف نکنید و نوبت بعدی را در زمان خودش مصرف کنید اما به هیچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نکنید..

عوارض شایع والپروات و راهکار مقابله با آنها چیست؟
-در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته بیشتر شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند.
بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید .
-مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
-احساس خستگی و معده درد از عوارض شایع این دارو می باشند که با یک رژیم غذایی حاوی وعده های غذا سبک و ساده و حاوی فیبر مناسب و با محدود کردن غذا های چرب و پر ادویه و مصرف به اندازه آب در شبانه روز این علائم را کاهش دهید.
-احساس لرزش و ضعف در مدت مصرف این دارو از عوارض شایع می باشد که می توانید در مورد آن با پزشک خود مشورت کنید.
-ریزش مو یکی از عوارض این دارو می باشد که بسیار بیماران را نگران می کند اما باید بدانید که این عارضه موقتی می باشد و پس از مدتی موها مجددا شروع به رشد می کنند (تنها ممکن است نسبت به قبل حالت دارتر شوند
-سردرد نیز از عوارض این دارو می باشد که برای برطرف کردن آن می توانید از پزشک یا داروساز خود در مورد معرفی داروی ضد درد مناسب سوال بفرمایید.
-برای اسهال ناشی از این دارو در ابتدای درمان نیز مصرف به مقدار کافی مایعات می تواند کمک کننده باشد.
-بدلیل اینکه این دارو خواب آور می باشد،تا زمانی که اثر خواب آوری آن را احساس می کنید از رانندگی و کارهایی که نیاز به احتیاط بیشتری دارند خودداری نمایید.
-افزایش وزن نیز از عوارضی می باشد که ذهن بیماران مصرف کننده را مشغول می کند.اما در صورت رعایت یک رژیم غذایی مناسب و داشتن فعالیت بدنی متناسب با وزنتان جای نگرانی در این مورد وجود ندارد.
-در صورت مشکل در شنوایی،حرکات ناخواسته ی عضلات،کاهش تمرکز و واکنش های حساسیتی به پزشک خود اطلاع دهید.
بخاطر داشته باشید که مصرف این دارو فواید بسیاری برای شما دارد و بیماری شما را کنترل می کند و هیچ گاه بدون مشورت پزشک اقدام به قطع آن نکنید.
مصرف طولانی مدت والپرووات نیاز به پیگیری دقیق دارد
-در مورد این دارو پیگیری وضعیت سلامت و درمان بیمار در دراز مدت بسیار حائز اهمیت می باشد لذا معاینات و آزمایشات دوره ای را بطور منظم جهت بررسی وضعیت کبدی وخونی انجام دهید.
-این دارو می تواند عوارض نادر اما مهمی داشته باشد که علی رغم اینکه احتمال وقوع آنها کم می باشد اما پیگیری و توجه به آنها بسیار مهم می باشد.لذا در صورت داشتن علائم سرفه همراه با گلودرد ،خشکی و التهاب چشم و. بروز لکه های قرمز پوستی فوراًبه پزشک خود یا مرکز درمانی مراجعه کنید.
-در صورت احساس خستگی شدید توام با درد شدید شکمی ،تیره شدن رنگ ادرار و زردی پوست یا چشم به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه کنید.

 

تب و تشنج در کودکان
درباره مغز چه سوالاتی دارید؟
درباره مغزمان بیشتر بدانیم
بپرسید
مغزمان را بیشتر بشناسیم

دیدگاه خود را بنویسید

ایمیل شما به دیگر کاربران نمایش داده نمی شود