هوموسیستئینوری: تشخیص و یافته‌های تصویربرداری

جدول محتوایی

برچسب‌ها
آریپیپرازول چیست؟ اختلالات ژنتیکی به نام لوکودیستروفی اسپاستیسیتی، پاراپلژی، بیماری نرون حرکتی افسردگی سایکوتیک انوکساپارین چیست؟ دکتر حبیبه نژاد بیگلری بیماری HSP بیماری خود ایمنی بیماری میتوکندریال بیماریهای متابولیک چیست؟ بیماری پارکینسون بیماری کاناوان چیست؟ تری هگزیفنیدیل - آرتان تشنج حبیبه نژاد بیگلری داروهای ضد صرع داروهای موثر بر سیستم اعصاب مرکزی داروی توپیرامات چیست؟ داروی زیپکس چیست داروی ضد زوال عقل دکتر حبیبه نژاد بیگلری داروی نیترازپام چیست؟ درباره داروی لاکوزامید درباره داروی یونی ماید درباره منیزیم در درمان تشنج هایی که به سایر دارو پاسخ نداده است استفاده می شود درمان دمانس واسکولار دستور عمل اجرایی و ابزار غربالگری تکامل دونپزیل دکتر حبیبه نژاد بیگلری دکتر حبیبه نژاد بیگلریفوق تخصص مغز و اعصاب کودکان دکتر حبیبه نژاد بیگلری فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان رقیق کننده خون شبیه هپارین سیبلیوم فوق تخصص مغز و اعصاب فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان فوق تخصص مغزو اعصاب کودکان فوق تخصص مغز و اعصای کودکان قرص رهاکین قرص ملاتونین چیست؟ لاکوزامید چیست؟درباره داروی لاکسا لوتیراستام لوپوس اریتماتوز نوار مغز چیست دکتر حبیبه نژاد بیگلری فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان ویروس‌های هرپس سیمپلکس ویگاباترین کمک به درمان حمله های میگرن

هوموسیستئینوری(Homocystinuria) یک بیماری نورومتابولیک است که با تظاهر علائمی چون تاخیر تکامل عصبی، دررفتگی عدسی چشم، اندام‌های بلند و ترومبوز شناخته میشود.

در مطالعه ما تمامی بیمارانی که با تظاهرات این بیماری در سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۴ در بخش نورولوژی اطفال بیمارستان مفید تهران بستری بوده اند وارد شده و پس از ثبت سن، جنسیت، سوابق بالینی بیماری و میزان تکامل عصبی، مورد بررسی‌های تکمیلی بالینی، تصویربرداری، نورومتابولیک پروفایل و ژنتیکی قرار گرفتند.

نتایج حاکی از آن بود که ۷۵درصد از این بیماران نتیجه یک ازدواج فامیلی بودند. ۹۵ درصد تاخیر تکاملی داشته و ۴۰ درصد پسرفت تکاملی داشتند. ۷۵ درصد از این افراد از تشنج رنج میبردند که در ۴۵ درصدشان این تشنج به درمان مقاوم بود که در این بین، ۱۳ نفر با کنترل هوموسیستئینوری از بند تشنج رهایی یافتند. شایع ترین تظاهرات تصویر برداری نیز شامل آتروفی مغزی و درگیری ماده سفید بود.

این بیماران همچنین برای ۱۰ سال مورد پیگیری قرار گرفتند که نتایج آن نشانگر این بود که در موارد تشخیص و درمان به موقع، پروگنوز نهایی به صورت قابل توجهی بهتر بود.

نتایج مطالعه ما نشان داد که بررسی به موقع و درمان به هنگام در پیشگیری از پیشرفت و بروز علائم بیماری هوموسیستئینوری بسیار حائض اهمیت است. لذا، بررسی این بیماری در افراد با سابقه مثبت خانوادگی، تاخیر رشد و تکامل و تشنج‌های مقاوم یا تکرار شونده از اولویت دوچندانی برخوردار است.

لینک مقاله

تب و تشنج در کودکان
درباره مغز چه سوالاتی دارید؟
درباره مغزمان بیشتر بدانیم
بپرسید
مغزمان را بیشتر بشناسیم

دیدگاه خود را بنویسید

ایمیل شما به دیگر کاربران نمایش داده نمی شود